Vergelijk fENNA-abonnementen

English

Welk abonnement past bij mijn behoefte?
Bekijk hier welke functies beschikbaar zijn in de verschillende fENNA-abonnementen.

fENNA Compleet

fENNA Facturatie-Plus

fENNA Facturatie

ThemaFunctie

Vanaf € 15
per mnd

Vanaf € 8,25
per mnd

€ 0

OffertesOnline PDF-Offertes makenMaak je offertes op basis van je eigen producten en mail ze naar je klant.
Offertes opmaken met PDF sjabloonGebruik PDF-sjablonen voor je facturen en offertes.
PDF-opdrachtbevestigingen emailenMaak opdrachtbevestigingen, om zeker te zijn van je zaak, en misverstanden te vorkomen.
Openingsbevestiging offertesZie of, en wanneer je email met offerte of opdrachtbevestiging is geopend.
Electronisch ondertekenenJe klanten ondertekenen je offertes of opdrachtbevestigingen digitaal, en fENNA slaat ze automatisch op.
Offertes direct facturerenSleep getekende offertes of opdrachtbevestigingen het factuurscherm in om ze te factureren, zonder fouten, met verwijzing, volgens afspraak.
FacturerenOnline PDF facturen makenMaak PDF-facturen en verstuur ze in een handomdraai. fENNA stuurt je een kopie, en houd ze bij voor je.
Facturen opmaken met PDF sjabloonGebruik PDF-sjablonen voor je facturen en offertes.
Openings-bevestiging factuur-emailZie of, en wanneer je factuur-email is geopend.
Facturen in Engels, Frans of DuitsStuur Engelstalige, Duitstalige of Franstalige facturen, zonder je zorgen te maken over taal- of spelfouten.
Dynamische factuurtekstenZet codes in je factuuromschrijvingen om te verwijzen naar deze- of vorige maand, dit of vorig jaar, etcetera.
UBL-facturen (electronische facturen) makenMaak electronische facturen volgens de PEPPOL 3.0 standaard, zodat je klanten je factuur snel kunnen verwerken.
Facturatie inplannenStel de verzenddatum van je facturen van tevoren in, en laat fENNA ze automatisch versturen.
Periodiek facturerenLaat fENNA iedere zoveel tijd een factuur versturen, tot een vooraf bepaald aantal keren, of een bepaalde datum is voorbijgegaan.
Bijlagen bij facturen voegenVoeg specificaties en andere bijlagen toe aan de facturen.
E-mail alert voor openstaande facturenOntvang een email als de betaaldatum voor een factuur os verstreken, en de factuur nog niet betaald is.
Facturen annuleren (creditfactuur)Maak in een handomdraai een creditfactuur, om een foutief verstuurde fatuur te annuleren. De oorspronkelijke factuur wordt automatisch afgeletterd met de annuleringsfactuur.
Facturen verwijderenZolang het in overeenstemming is met de richtlijnen van ed Belastingdienst, kunnen facturen verwijderd worden. De laatste factuur kan, zolang die niet opgenomen is in een btw-aangifte of is betaald, worden verwijderd.
Bewerken verstuurde factuurZolang een factuur niet is opgenomen in een btw-aangifte, kan die worden gewijzgd, en opnieuw verstuurd. Leine problemen los je zo snel en eenvoudig op.
IncassereniDEAL betaallink integrerenVoeg een betaallink toe aan je factuur, om iDeal-betaling mogelijk te maken, dan krijg je sje geld sneller, en wordt de factuur direct op “betaald” gezet.
Herinneringen sturenAls een factuur niet op tijd is betaald stuur je met één druk op de knop een herinnering. Compleet en zorgvuldig geformuleerd, in het Nederlands, Engels, Frans of Duits.
Aanmaningen sturenAls een factuur na herinnering nog steeds niet is betaald, stuur je een aanmaning, in de vorm van een WIK-brief, inclusief kennisgeving van de incasso-kosten, mocht de factuur onbetaald blijven. Deze incasso-kosten worden naturlijk automatisch berekend.
Gratis incasso-dienstenMocht het zover komen, kun je, als fENNA gebruiker, terugvallen op gratis incasso-diensten. Zodat je je geld krijgt, en je klant houdt!
ProductenProducten beherenDefinieer je producten producten en diensten, en de bijbehorende prijzen.
Producteenheden beherenStel je eenheden vast voor je producten en diensten, zodat je offertes en facturen voor zich spreken.
ProductgroepenGroepeer je producten, en wijs productgroepen toe aan productcategoriën, om zinvolle omzet-overzichten te krijgen.
Product-categoriënGroepeer je producten, en wijs productgroepen toe aan productcategoriën, om zinvolle omzet-overzichten te krijgen.
Product-upload (veel artikelen)Dowload je producten in excel, en upload ze weer met de aanpassingen die je nodig vindt. Om je te helpen met wijzigingen aan vele producten tegelijk.
BetalingenKasboekHoud snel en eenvoudig kas-betalingen bij, voor je ontvangsten of uitgaven.
Inlezen bankafschriftenLees je bankafschriften in, en fENNA boekt ze in. De betalingen die niet automatisch worden verwerkt gebruik je om zelf inkopen, of factuurbetalingen mee te boeken.
Inlezen Mollie-betalingenLees je mollie-betalingen in, om de iDeal-betalingen voor je facturen automatisch te verwerken.
Automatisch factuur-afletterenAls je betalingen inleest, kijkt fENNA of ze verwijzen naar een opstaande factuur. Als dat zo is, wordt de factuur op betaald gezet, en de debiteurenpost vereffend met de betaling.
Verwerkingsregels voor betalingenZorg dat fENNA automatisch betalingen verwerkt, voor bijvoorbeeld de huur of privé-opnames, zodat je boekhouding in een mum van tijd bij is.
Automatisch inkopen aanmaken vanuit betalingLaat fENNA weten hoe terugkerende uitgaven verwerkt moeten worden, om ze direct te boeken als inkopen. Btw wordt automatsch geboekt. Dit scheelt heel veel tijd.
InkopenInkopen boekenMaak snel en eenvoudig inkopen aan, en verreken de de btw automatisch voor je aangifte.
Onkostenvergoedingen boekenZorg, dat je de uitgaven diee je privé hebt gedaan terugkrijgt, door ze te boeken als onkostenvergoeding. fENNA verrekent het met de boekhouding.
Bijlagen bij bij inkoop voegenVoeg bonnen of bijlagen toe aan je inkopen, zodat je bewijslast hebt als de belastingdienst ernaar vraagt.
BtwAutomatische btw-administratiefENNA houdt bij welke btw je hebt betaald, en wat je hebt ontvangen, zodat j btw-aangifte altijd intact is.
Voor-ingevuld btw-formulierfENNA doet de btw-boekhouding automatisch, en vult je btw-aangifte automatisch voor je in.
Geïntegreerde btw-aangifteDe aangifte doe je met één druk op de knop. Je krijgt een afdruk in de mail, en een bevestiging als de Belastingdienst je aangifte heeft geaccepteerd.
Aangifte Intra-Communautaire Prestaties (ICP)fENNA houdt de btw-verlegingen bij, en gebruikt die informatie om de ICP aangifte te in te vullen. Deze kun je ook met één druk op de knop doen.
BoekhoudenCompleet, automatisch aangemaakt, grootboekWelk fENNA-abonnement je ook neemt, het wordt met een compleet grootboek opgeleverd, zodat alles voor je klaar staat.
Journaalposten (mutaties) inboekenMaak zelf boekingen voor salarisposten of andere zaken.
Openingsbalans opvoerenAls je overstapt van een andere boekhouding, vul je in de beginbalans eenvoudig de startposititie in.
Investeringen (vaste activa) boekenVoer je investeringen op, en fENNA zorgt ervoor dat de afschrijvingen voor ééns en altijd worden gedaan. Geen omkijken meer naar.
Automatische afschrijvingenVoer je investeringen op, en fENNA zorgt ervoor dat de afschrijvingen voor ééns en altijd worden gedaan. Geen omkijken meer naar.
Des-investeringen (vaste activa)Als je afscheid neemt van je bedrijfsmiddelen, boek je de desinvestering met een paar handelingen op de juiste manier.
Automatische jaarafsluitingJe bewerkingen in het nieuwe jaar zorgen automatisch voor afsluiting van het voorgaande. Leker gemakkelijk.
RapportageOmzet-overzicht (klantniveau)Zie welke klanten het belangrijkste voor je zijn, in een eenvoudig en overzichtelijke analyse tool.
Omzet-overzicht (productniveau)Zie welke producten en productgroepen het belangrijkste voor je zijn.
BalansDe resultaten van de bedrijf worden in een overzichtelijke, herkenbare balans weergegeven.
Winst- en verliesrekeningDe resultatenrekening, ook wel verlies- en winstrekening genoemd, toont je jaarlijkse opbrengst, in een vergelijk met het voorgaande jaar.
Proef (kolommen)balansDe proefbalans geeft je snel en overzichtelijk inzicht in de opgetelde wijzigingen per grootboekrekening.
GrootboekkaartenDe grootboekkaarten geven een gedetailleerd overzicht van alle transacties die plaatsgevonden hebben per rekening.
Openstaande posten overzichtHet openstaande posten-overzicht geeft een gedetailleerd beeld van de openstaande bedragen per klant of leverancier.
InterfaceEngelstalige interfaceVoor wie beter thuis is in het Engels, is de boekhouding en de interface ook compleet in het Engels te gebruiken.
Drag-and-drop interface
Een moderne interface laat je boekhouden zonder te typen, maar met “drag-and-drop”. Dat scheelt fouten en werk!

Wat gebeurt er als ik een account aanmaak?

Lees wat er gebeurt als je een abonnement aanmaakt.

Prijzen-overzicht

Bekijk het prijzen-overzicht en meld je aan.

Hoe werkt maandelijks of jaarlijks verlengen?

Lees hier over het betalen en verlengen.

fENNA