Verlengen en betalen

English

Abonnement of account

De toegang tot je fENNA account wordt als een abonnement beheerd. We gebruiken het woord “abonnement” als we het hebben over de looptijden en in rekening gebrachte bedragen, en dus ook over de termijn waarvoor je jezelf toegang verschaft tot je fENNA account.

Per jaar of per maand

De toegang tot je account wordt per maand of per jaar verlengd. Als je een account aanmaakt wordt het op maandelijkse verlenging ingesteld. In de abonnements-instellingen kun je dit aanpassen. Na het verstrijken van de huidige termijn wordt de toegang verlengd met de aangegeven periode (dus: een maand of een jaar).
Je kun in de abonnements-instellingen zien tot wanneer je abonnement doorloopt.

Proef-periode

Als je een account aanmaakt met een proefperiode, vervalt het abonnement, en dus de toegang na de proefperiode, tenzij automatische verlenging wordt ingeschakeld. Alleen dán blijft het account toegankelijk en wordt een vergoeding in rekening gebracht.

Vergoedingen

De vergoeding voor je fENNA account wordt vóóruit in rekening gebracht. Je krijgt rond het begin van de termijn een factuur, en het bedrag wordt twee weken later afgeschreven.

Automatische incasso

Om fENNA te kunnen gebruiken is het nodig om een machtiging voor automatische incasso in te stellen. Je kunt dit in de machtiging-instellingen doen. Om te zorgen dat dat correct verloopt, vragen we je éénmalig om 1 cent over te maken. Als dat lukt, weten we dat er geen vergissingen gemaakt zijn. Als je geen machtiging hebt ingesteld, wordt de toegang tot je account beperkt.

Noodgevallen

Het kan wellicht voorkomen dat je machtiging om wat voor reden dan ook niet ingesteld kon worden, of zijn ingetrokken. In dat geval krijg je drie kansen om alsnog in te loggen, en fENNA te gebruiken, als je belooft om de volgende keer de machtiging in te stellen.


Welk abonnement past bij mij?

Vergelijk de fENNA abonnementen.

Prijzen-overzicht

Bekijk het prijzen-overzicht en meld je aan.

Wat gebeurt er als ik een account aanmaak?

Lees wat er gebeurt als je een abonnement aanmaakt.