Kies het abonnement dat bij je past

English

fENNA
Facturatie-plus

8,25/mnd

bij jaarlijkse verlenging
of €9,75/mnd

Start mijn proefperiode

meest geadviseerd

fENNA
Compleet

15/mnd

bij jaarlijkse verlenging
of €17,50/mnd

Start mijn proefperiode

fENNA
Facturatie*

0/mnd

*beperkte
facturatie-functies.

Maak mijn account aan

Prijzen zijn exclusief btw.

Welk abonnement past bij mij?

Vergelijk de fENNA abonnementen.

Wat gebeurt er als ik een account aanmaak?

Lees wat er gebeurt als je een abonnement aanmaakt.

Hoe werkt verlengen en betalen?

Lees hier over het betalen en verlengen.

Klantervaringen

Wat anderen zeggen over fENNA factureren en boekhouden

Uitstekend!

Sinds enige maanden overgestapt op fENNA. Vanwege de overstap kon niet alles 1 op 1 worden overgenomen, maar het team van fENNA heeft me steeds vakkundig, vriendelijk en geduldig geholpen om alles helemaal in orde te krijgen.
Nu ik enige tijd met het programma werk en er dus meer bekend mee ben geworden, kan ik alleen maar zeggen dat het zoveel gebruiksgemak geeft. Het werkt haast intuïtief, ziet er goed uit, is overzichtelijk en maakt het snel doen van mijn boekhouding een stuk eenvoudiger. Kortom: zeer tevreden!

Lex — Beemster

Enorm tevreden met de service

Ik gebruik fENNa inmiddels meer dan een jaar voor mijn facturen en ben nog steeds erg tevreden, zowel over de gebruikersvriendelijkheid van het programma als over de service.

Vooral kort na het aanmelden had ik vragen, soms over het systeem, soms inhoudelijk. De reacties op mijn vragen kwamen altijd snel en waren concreet en goed te begrijpen. De hulp was professioneel en voelde tegelijkertijd erg persoonlijk, alsof je hulp krijgt van iemand die je al kent. Uitzonderlijk.

Fabienne — Gilze

Gebruiksgemak en ruimte voor persoonlijke touche

Via een opdrachtgever werk ik inmiddels al een aantal jaar met fENNA. Ik denk zo'n beetje vanaf het eerste uur. Ik heb het gebruiksgemak en de mogelijkheden zien groeien en ben er zeer content mee.

Toen ik begin 2020 voor mezelf begon als zzp'er, ben ik fENNA ook meteen voor mijn eigen financiële administratie gaan gebruik.

Capgo — Winterswijk