Nu aanmelden: binnen 2 minuten ben je er klaar voor!

Je kunt eenvoudig beginnen door je facturen te maken, en op je gemak bekend raken met de uitgebreide functionaliteit van fENNA. Met onze korte, duidelijke filmpjes leer je snel je weg kennen.

account aanmaken »

Eerst offertes en facturen, daarna pas kosten!

fENNA Facturatie geeft je zonder meer de beste start voor je onderneming. Het kosteloze abonnement is niet beperkt voor een periode of aantal offertes of facturen. En als het succes komt, breid je naadloos uit naar een uitgebreider abonnement: fENNA is er helemaal klaar voor, want op de achtergrond wordt automatisch een complete boekhouding opgezet, én bijgehouden. Met fENNA Facturatie heb je onder meer:
  • Onbeperkt Offertes en facturen maken
  • Facturen maken in het Engels, Frans, Duits, en natuurlijk Nederlands
  • Je eigen huisstijl toepassen op je facturen en offertes
  • En meer…

fENNA Facturatie: gratis blijft gratis

Voor niks gaat de zon op

We verdienen niet aan jou als afnemer van een gratis abonnement. Andere aanbieders willen dat je na 10 facturen per jaar gaat betalen, om zo alsnog snel aan je te verdienen. Dat je ineens moet gaan betalen voor hetzelfde. Dat doen wij niet.

Hoe kan dat dan?

We merken echter dat de meeste mensen met een gratis account op een gegeven moment overstappen op fENNA Compleet. Soms na 2 maanden, soms na 2 jaar. Dat maakt ons niet uit. Het maakt ons ook niet uit als je besluit om dat niet te doen. Het gaat om het grote geheel. De gebruikers van fENNA Compleet betalen dus ook voor jouw gratis account. Zoals ze zelf ooit ook van fENNA facturatie hebben geprofiteerd.

Waarom is fENNA dan zo goedkoop?

Omdat we goedkoop werken. Zonder kantoor, zonder lease-auto’s, CEO’s optie- of aandelen pakketten. We werken met de modernste hulpmiddelen, en zijn zo in staat om de kosten laag te houden. Voor jou en voor ons. Dat is lekker.
Dat je niet opeens moet gaan betalen voor hetzelfde, dat vind ik gewoon eerlijk. — Natascha van de Velden, fENNA gebruiker

Geen chique kantoor, geen wagenpark, geen bonussen, geen aandelenpakketten of opties voor CEO’s. Gewoon kosten laag houden. Voor jou en voor ons. Dat is fENNA.

account aanmaken »