Bonnetjes-App?

Met de fENNA-app maak je vanaf je smartphone een foto van de bonnetjes die je in fENNA wil bewaren, en upload je ze met één druk op de knop. Als je éénmaal ingelogd bent, zet de fENNA-app hem automatisch in jouw administratie. De bonnetjes-app is sneller dan e-mailen naar document@fenna.nu. En veiliger dan het bonnetje bewaren in je portemonnee of schoenendoos.

Dag bonnetjes!

Als je een duidelijke foto bij je administratie heb gevoegd, kun je het bonnetje weggooien. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het vervaagt, of kwijtraakt. Dat is de vrijheid die je krijgt met een digitale administratie!

Wat doet de fENNA-app op je telefoon?

De fENNA app heeft toegang tot je camera en tot je foto’s nodig om te kunnen werken. Met de app maak je namelijk foto’s, die worden bij je fotos opgeslagen en direct vandaar verstuurd naar het postvak van jouw fENNA account. Als je internet verbinding afwezig is, of onderbroken wordt, is de foto in ieder geval op je telefoon bewaard. Je kunt hem dan later, als je verbinding hebt, alsnog uploaden door de foto te kiezen. de fENNA-app heeft toegang nodig tot foto's, media en bestanden.Klik op "Maak foto" of "Kies bestaande foto"de fENNA-app moet foto's kunnen maken Andriod gebruikers moeten toestemming geven voor de toegang van de fENNA-app naar je telefoon-onderdelen.

Bonnetjes in fENNA

fENNA zet je foto’s om in PDF-bestanden, en maakt ze beschikbaar in het “Postvak” van je administratie. Je kunt ze op je inkopen slepen in het overzicht scherm, dan worden ze er automatisch aan gekoppeld. Je kunt ze ook bij je factuur voegen, als je ze wilt verrekenen met je klant, of aan een inkoop of betaling koppelen in de bewerk-schermen. Hoe zit dat dan wettelijk? Lees hier wat de belastingdienst vindt van het digitaal bewaren van je bonnen.

Privacy bij fENNA

Het gebruik van de fENNA-app valt onder het privacybeleid van fENNA.