Wat wij al weten…

Als je je account aanmaakt, kijken we bij de Kamer van Koophandel naar je inschrijving. We halen je adresgegevens op, maar ook je branchcode. Van meer dan 300 branches weten we wat ze verkopen, en welke Btw-tarieven daarbij horen. Voor jou zetten we jouw producten klaar. Maar we weten nog veel meer, bijvoorbeeld… Kennen we de grote leveranciers, telefoon- en internet providers, banken enzovoorts. Deze contactgegevens zetten we voor je klaar. Ook weten we bijvoorbeeld waar je je buitenlandse omzet moet opgeven in de Btw-aangifte, dat doen we correct voor je. We weten dat er geen Btw-gerekend wordt voor verzekeringen, en bankkosten, en sommige andere zaken. We helpen je door ervoor te zorgen dat je die niet kan boeken. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Ons motto is: we vragen niet naar wat we al weten, we helpen je er gewoon mee!

Hulp bij het verwerken van betalingen

Bij het verwerken van betalingen geef je aan bij wie je, wat voor uitgave hebt gedaan, maar ook waarvoor én wat het Btw tarief was. fENNA onthoudt dat voor je. De volgende keer dat je daar iets koopt, vult fENNA de ontbrekende gegevens automatisch aan. Maar fENNA doet meer voor je: fENNA onthoudt ook voor anderen de IBAN nummers die ze is tegengekomen. Als je een voor het eerst een betaling doet aan een bedrijf, en fENNA kent het van een ander, vult ze ook de kostensoort en Btw-gegevens aan, om je te helpen. Jij controleert, vult aan naar wens of inzicht, en klaar ben je. Zo profiteer je van de kennis en ervaring van ons, én van andere gebruikers, en doe je er je voordeel mee!

Support, blog en Twitter

Met al deze snufjes blijven sommige dingen lastig (btw op een vliegticket?, hoe gaat dat met hotelovernachtingen?). Voor deze bijzonder vragen is een geïntegreerde support-functie beschikbaar, en kun je ons ook bellen. Verder kun je op het blog op deze site handige tips vinden over hoe je fENNA slim gebruikt. Er komen regelmatig nieuwe berichten bij. We twitteren best veel, over tips, functionaliteit en wanneer we fENNA sluiten voor onderhoud. Volg ons om op de hoogte te blijven.  

Dat wil ik proberen! » 1 maand gratis